Welkom bij ZDS Wandelsportreizen

Volkswandertage Fulda

vrijdag 29 september t/m maandag 2 oktober 2023

Volkswandertage Fulda

vrijdag 29 september t/m maandag 2 oktober 2023

Uitgestrekte bossen, Duitse vak-werkhuizen en een oude binnenstad. Dat is wat de Duitse stad Fulda in het Kasseler Wald te bieden heeft. De lokale wandelclub van de Volkssportfreunde is daarnaast in staat  om fraaie parcoursen en een goede organisatie te combineren tot een uitstekend georganiseerd wandelevenement. Één van de drukst bezochte IML-wandelevenementen in Europa is het gevolg.

Deze klassieker in het programma van ZDS wandelreizen gaat net als de voorafgaande jaren per luxe touringcar. Het vertrek is op vrijdag overdag naar Fulda met vertrek vanuit Zoetermeer (07.30 uur), Utrecht (08.30 uur) en Arnhem (09.30uur). Aankomst in Fulda aan het einde van de middag. In de middag is er de mogelijkheid tot deelname aan de “Friendship-walk” van ca. 10 km. door de binnenstad. Tijdens de wandeldagen op zaterdag en zondag keuze uit afstanden van 10, 25 of 42 kilometer. Op zaterdag wordt de 42 km. per touringcar weggebracht naar de Rhön, een prachtig natuurgebied vanwaar u naar Fulda terug wandelt. De routes voeren over veldwegen, bospaden en verharde wegen door het afwisselende landschap van bossen, velden en dorpjes rondom Fulda. Er zijn geen grote hoogteverschillen. Op maandag reizen we terug met onderweg een IVV wandeling of een leuke excursie. Aankomst in Utrecht omstreeks 19.00 uur.

In Fulda overnacht u in: 

Hotel Am Schloss, een zeer goed **hotel, in het centrum van Fulda. Er is keuze uit één- of tweepersoonskamers met douche en toilet. De kamers in dit hotel zijn klein.

Hotel Peterchens Mondfahrt zijn er ruime kamers. In het Centrum zijn genoeg goede restaurants waar u lekker en betaalbaar kunt eten. Overnachting is steeds is op basis van logies met ontbijt. ZDS wandelreizen zorgt steeds voor vervoer van/naar de startplaats indien nodig.

Indien u naar Fulda wilt maar met eigen auto of trein wilt reizen kunnen wij voor u ook alleen de accommodatie en inschrijving regelen. Info op ons kantoor.

De kosten van deze wandelreis:

340,00

Start hieronder met het reserveren van uw wandelreis

De totale kosten van uw wandelreis zijn gebaseerd op de door u gekozen accomodatie, type kamer en aanvullende diensten zoals een reis- of annuleringsverzekering. U kunt per keer voor maximaal 2 personen boeken. Wilt u voor een groter reisgezelschap boeken? Neem dan hier contact op.

Boekingsinformatie

Met een vaste vriend of partner op een kamer?
Kies dan de optie voor een 2 persoonskamer en boek in één keer voor twee personen. De gegevens van uw kamergenoot kunt u invoeren bij het afronden van uw reservering

Kiest u voor een tweepersoonskamer met een vriend of partner?
Dan boekt u meteen voor twee personen, wij verwerken dat in de totaalprijs

Apart van elkaar een kamer boeken?
Kies dan voor de optie: “ik wil op een 2-persoonskamer ingedeeld worden”

Boekt u apart van elkaar een kamer?
Geef óók dan aan tijdens het afronden van uw reservering met wie u op de kamer wilt verblijven

Behoefte aan een eigen kamer voor u alleen?
Klik dan hier voor meer informatie

Op voorraad

Hoe ziet de reis eruit?
Reisdata: vrijdag 29 september t/m maandag 2 oktober 2023
Opstapplaatsen: Zoetermeer, Utrecht & Arnhem
In de reissom is inbegrepen
• vervoer per luxe touringcar
• 3 overnachtingen met ontbijt
• inschrijfgeld wandeltocht
• excursie
Niet inbegrepen in de reissom
• overige maaltijden
• verzekeringen en andere persoonlijke uitgaven
Overige informatie
Bestemming

Duitsland

Reisdata

vrijdag 29 september t/m maandag 2 oktober 2023

Soort kamer

Ik wil graag op een 1-persoonskamer, Ik wil graag op een 2-persoonskamer met een vriend(in) of partner, Ik wil op een 2-persoonskamer ingedeeld worden

Accommodatie

Hotel Am Schloss ☆☆, Hotel am Schlosstheater ☆☆☆, Hotel Peterchens Mondfahhrt ☆☆☆

Wandelafstanden

10 kilometer, 25 kilometer, 42 kilometer

Opstapplaats

Arnhem, Zoetermeer, Utrecht

INFORMATIE OVER HET VERBLIJF

Heeft u behoefte aan een eigen kamer voor u alleen tijdens de wandelreis?

Kies dan voor de accomodatie met de optie voor een 1-persoonskamer (alleen indien mogelijk).  In dat geval komt er een toelage bij om de kamer voor u alleen te reserveren en ervoor te zorgen dat u daadwerkelijk kunt genieten van uw eigen kamer.