Welkom bij ZDS Wandelsportreizen

Linnémarsch Boras Zweden

Donderdag 20 t/m maandag 24 april 2023

Linnémarsch Boras Zweden

Donderdag 20 t/m maandag 24 april 2023

In het Zweedse plaatsje Borås wordt al langer de Linnémarsch georganiseerd maar in 2012 is het een IML lid geworden. We hebben hier een 5 daagse reis van gemaakt. De wandelingen gaan beide dagen door een gevarieerd en spectaculair terrein en een gedeelte door het Rya Asar natuur reservaat. Deze reis wordt met een luxe touringcar uitgevoerd.

We rijden de eerste dag via Groningen naar Kiel in Duitsland voor het inschepen bij Stena Line met diner en overnachting. ’s Morgens na een uitgebreid ontbijt  rijden we met de bus naar het centrum van Göteborg alwaar u een paar uur de tijd krijgt om deze mooie stad te verkennen. Vroeg in de middag rijden we naar Borås en checken we in, in ons hotel Scandic hotel Borås. Op de zondag vertrekken we weer naar Göteborg en schepen ons  in bij Stena Line naar Kiel. Maandag morgen rijden we weer via Groningen naar Utrecht aankomst ca. 17.00 uur. Op de zaterdag is er een gezamenlijke start om 09.00 uur voor de 42 km. ,21 km. en 10 km. (deze geldt niet voor het IML). De wandeling gaat door de dierentuin die speciaal open is voor de wandelaars. U dient duidelijk aan te geven welke afstand  u loopt omdat er in de startkaart een chip zit waar alle gegevens op staan. De route onderweg is perfect aangegeven door middel van plastic linten in de kleur van de afstand. De wandelingen zijn pittig met klimmen en dalen de 21 km. wat meer dan de 42 km. Op zondag is er geen 42 km. wandeling maar alleen de 21 km. voor het IML. U krijgt 2 startkaarten  voor de zaterdag en zondag. U dient duidelijk aan te geven welke afstand je loopt. Op zaterdag en zondag wordt u natuurlijk door onze touringcar gebracht en gehaald indien nodig wordt er 2 keer gereden. Op de zondag kunt u eventueel douchen in de sporthal waar de finish is, maar u kunt ook op de boot een lekkere douche nemen. We vertrekken uiterlijk om 16.30 uur naar Göteborg.

 

De kosten van deze wandelreis:

575,00

Start hieronder met het reserveren van uw wandelreis

De totale kosten van uw wandelreis zijn gebaseerd op de door u gekozen accomodatie, type kamer en aanvullende diensten zoals een reis- of annuleringsverzekering. U kunt per keer voor maximaal 2 personen boeken. Wilt u voor een groter reisgezelschap boeken? Neem dan hier contact op.

Boekingsinformatie

Met een vaste vriend of partner op een kamer?
Kies dan de optie voor een 2 persoonskamer en boek in één keer voor twee personen. De gegevens van uw kamergenoot kunt u invoeren bij het afronden van uw reservering

Kiest u voor een tweepersoonskamer met een vriend of partner?
Dan boekt u meteen voor twee personen, wij verwerken dat in de totaalprijs

Apart van elkaar een kamer boeken?
Kies dan voor de optie: “ik wil op een 2-persoonskamer ingedeeld worden”

Boekt u apart van elkaar een kamer?
Geef óók dan aan tijdens het afronden van uw reservering met wie u op de kamer wilt verblijven

Behoefte aan een eigen kamer voor u alleen?
Klik dan hier voor meer informatie

Uitverkocht

Hoe ziet de reis eruit?

REISGEGEVENS donderdag 20 t/m maandag 24 april 2023

Opstapplaatsen: Zoetermeer, Utrecht & Groningen

REISSOM 

*** hotel Scandic of Jazz op basis 2 pers.kamer         € 575,00.

Toeslag 1 pers. kamer /hut                             € 225,00

In de reissom is inbegrepen

  • vervoer per luxe touringcar
  • op de heen- terugreis 2x ontbijt & dinerbuffet op de boot
  • 2 overnachtingen incl. ontbijt
  • inschrijfgeld wandeltocht

Niet inbegrepen in de reissom

  • Overige maaltijden, verzekeringen & andere persoonlijke uitgaven
  • Indien u de 42 km. loopt zijn de kosten voor startkaart € 28,00 extra.
Overige informatie
Reisdata

Donderdag 20 t/m maandag 24 april 2023

Accommodatie

Scandic of Jazz

Soort kamer

Ik wil graag op een 1-persoonskamer, Ik wil graag op een 2-persoonskamer met een vriend(in) of partner, Ik wil op een 2-persoonskamer ingedeeld worden

Opstapplaats

Groningen, Zoetermeer, Utrecht

Wandelafstanden

10 kilometer, 21 kilometer, 42 kilometer

INFORMATIE OVER HET VERBLIJF

Heeft u behoefte aan een eigen kamer voor u alleen tijdens de wandelreis?

Kies dan voor de accomodatie met de optie voor een 1-persoonskamer (alleen indien mogelijk).  In dat geval komt er een toelage bij om de kamer voor u alleen te reserveren en ervoor te zorgen dat u daadwerkelijk kunt genieten van uw eigen kamer.