PARIJS
BLANKENBERGE
WELLINGBOROUGH  
FULDA
SEEFELD
BRNO
BORǺS
BERN
DIEKIRCH
4 daagse LUXEMBURG
VIBORG
Menu
Wandelwalk Wellingborough

Wandelwalk Wellingborough

In het groene hart van Engeland ligt Wellingborouhg, hier kunt u fijn de engelse natuur ontdekken in het voorjaar.

Meer informatie
TWEEDAAGSE VOETTOCHT BLANKENBERGE

TWEEDAAGSE VOETTOCHT BLANKENBERGE

Als één van de belangrijkste badplaatsen aan de Belgische kust heeft Blankenberge alles in huis om het de wandelaar naar de zin te maken.

Meer informatie

Wandelreizen voor optimaal genot en een fantastische ervaring

Houdt u van reizen en van wandelen? Wilt u landen te voet verkennen? Dan zijn dé speciale wandelreizen van Z.D.S. Wandelsportreizen beslist iets voor u. Z.D.S. Wandelsportreizen is een grote reisorganisatie die wandelreizen organiseert in de hele wereld. Met een team vrijwilligers, die al vanaf het begin bij het bedrijf betrokken zijn, kunnen wij wandelreizen organiseren waarbij u de mooiste plekken te voet kunt bewonderen. Tijdens deze wandelreizen kunt u genieten van de natuur, buitenlucht en alles wat de speciale bestemming u te bieden heeft. We zijn ervan overtuigd dat u tijdens onze wandelreizen meer mooie plekken kunt zien dan wanneer u met de auto gaat. Z.D.S. Wandelsportreizen heeft een aantal wandelreizen samengesteld die u kunt vinden op onze website. U kunt hier de meest indrukwekkende wandeltochten maken en op een unieke manier de wereld verkennen. Wilt u meer informatie over wandelreizen? Of zit uw wens niet bij ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Graag lichten we de mogelijkheden toe.

Soorten wandelreizen

Wilt u een land dat dichtbij is ervaren? Houdt u van natuur en ruimte of  juiste van een levendige stad? Z.D.S. Wandelsportreizen biedt een breed pakket met wandelreizen aan. Zo kunt u altijd een keuze maken om uw ideale wandelreis te beleven. Op onze website vindt u o.a. de volgende wandelreizen:

  • PARIJS
  • BLANKENBERGE
  • FRANKRIJK
  • LUXEMBURG
  • OOSTENRIJK
  • DENEMARKEN

Slaap in verrassende accommodaties, wandel langs de mooiste plekken en geniet van het wandelen met onze speciale wandelreizen.

Haal het meeste uit uw reis

Als u graag wilt deelnemen aan wandelreizen is het van belang dat u er één kiest die bij u past. Hierbij kunt u bijvoorbeeld rekening houden met de hoogte waarop gewandeld wordt, de duur en het aantal rustdagen. Meer informatie vindt u bij het overzicht van de wandelreizen

. Heeft u een goede conditie? Of hebt u meer rust nodig? Tref de benodigde voorbereidingen voor wandelreizen zodat u optimaal kunt genieten.

Aanmelden

Hebt u interesse in één van onze wandelreizen? Vul dan het aanmeldingsformulier in. Als u zich hebt ingeschreven voor één van de wandelreizen binnen 4 weken voor vertrek kunt u het beste contact met ons opnemen. Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u van ons een bevestiging/factuur waarna binnen 10 dagen de (aan)betaling van 25% van de reissom (minimum € 100) betaald dient te worden. Ca. 3 weken voor vertrek krijgt u de verdere informatie met de opstapplaats, vertrektijd etc. Met onze wandelreizen beleeft u een fantastische ervaring.

Wandelreizen

Laat uw reactie achter