PARIJS
BLANKENBERGE
WELLINGBOROUGH  
FULDA
SEEFELD
BRNO
BORǺS
BERN
DIEKIRCH
4 daagse LUXEMBURG
VIBORG
Menu
Wandelwalk Wellingborough

Wandelwalk Wellingborough

In het groene hart van Engeland ligt Wellingborouhg, hier kunt u fijn de engelse natuur ontdekken in het voorjaar.

Meer informatie
TWEEDAAGSE VOETTOCHT BLANKENBERGE

TWEEDAAGSE VOETTOCHT BLANKENBERGE

Als één van de belangrijkste badplaatsen aan de Belgische kust heeft Blankenberge alles in huis om het de wandelaar naar de zin te maken.

Meer informatie

Buitenlandse wandeltochten op prachtige wandelterreinen

Droomt u van buitenlandse wandeltochten? Weet u niet waar u de mooiste buitenlandse wandeltochten kunt maken? De mooiste en best georganiseerde buitenlande wandeltochten vindt u bij Z.D.S Wandelreizen. Z.D.S Wandelreizen  is in 1991 begonnen met een tweetal reizen naar wandel-sportevenementen in Ierland en Japan. Met de hulp van een aantal (vrijwillige) reisleiders van het eerste uur is ZDS wandelreizen nu uitgegroeid tot de grootste reisorganisatie op het gebied van wandel- sportreizen in de gehele wereld. Tijdens onze buitenlandse wandeltochten komt u op de mooiste wandelpaden en wandelt u langs indrukwekkende landschappen. Met buitenlandse wandeltochten komt u op plaatsen waar u met een auto aan voorbij zou gaan. Heeft u interesse in buitenlandse wandeltochten? Wilt u weten welke wij aanbieden? Bekijk dan onze website. Hier vindt u een overzicht met buitenlandse wandeltochten. Zo ziet u dat de wereld ons wandelterrein is.Buitenlandse Wandeltochten

Reis informatie

Op de website vindt u de reisinformatie van de buitenlandse wandeltochten. Deze buitenlandse wandeltochten zijn naar vertrekdatum gerangschikt. Daarnaast vindt u bij elk reis informatie zoals:

  • Data
  • Prijzen
  • Inhoud
  • Programma

Wilt u meer informatie over onze buitenlandse wandeltochten? Kijk dan op de site van www.zdswandelreizen.nl Hier vindt u een uitgebreide beschrijving van alle buitenlandse wandeltochten. Heeft u na het bekijken van de site nog meer vragen? Neem dan telefonisch contact op zodat ons team dit persoonlijk kan toelichten.

Lichtjeswandeling Parijs

Één van de bekende buitenlandse wandeltochten is die naar Parijs, ook wel de lichtstad. In het begin van het nieuwe jaar komen vanuit heel Frankrijk meer dan 24.000 wandelaars om deel te nemen aan deze unieke wandeltocht. Tijdens deze buitenlandse wandeltochten kunt u genieten van de mooie lichten tijdens deze donkere dagen. Van de Champs de Elyssee tot aan de Eiffeltoren is de stad één zee van licht. Als u mee wilt doen aan deze buitenlandse wandeltochten dan kunt u genieten van een driedaagse busreis. Deze buitenlandse wandeltochten zijn gevuld met rondritten, diners, bezoek aan de mooiste plekken en de wandeltocht waar vorig jaar meer dan 24.000 deelnemers deelnamen. Als echte wandelliefhebber mag  u dit beslist niet missen.

Korting?

Wilt u deelnemen aan één van de buitenlandse wandeltochten? Indien u voor 1 februari inschrijft en binnen 10 dagen de factuur met het volledige bedrag betaalt ontvangt u 5 % korting (met een maximum van € 25,00 per persoon per reis) op de reissom. Alle reizen hebben vertrekgarantie bij tenminste 8 deelnemers. Schrijf u nu in en geniet van de mooiste buitenlandse wandeltochten.

Laat uw reactie achter