PARIJS
BLANKENBERGE
WELLINGBOROUGH  
FULDA
SEEFELD
BRNO
BORǺS
BERN
DIEKIRCH
4 daagse LUXEMBURG
VIBORG
Menu
Waendel walk Wellingborough Engeland

Waendel walk Wellingborough Engeland

In het groene hart van Engeland ligt Wellingborouhg, hier kunt u fijn de engelse natuur ontdekken in het voorjaar.

Meer informatie
Tweedaagse voettocht Blankenberge België

Tweedaagse voettocht Blankenberge België

Als één van de belangrijkste badplaatsen aan de Belgische kust heeft Blankenberge alles in huis om het de wandelaar naar de zin te maken.

Meer informatie
Einhornmarsch Leutasch Oostenrijk

Einhornmarsch Leutasch Oostenrijk

De Einhornmarsch is één van de meest aansprekende wandeltocht van het IML/IWA programma.

Meer informatie

Reisprogamma

ZDS Wandelreizen

ZDS wandelreizen bestaat sinds 2005. We hebben toen de touringcar reizen over genomen van Jago travel . Voor de touringcar reizen naar de IML wandeltochten en andere evenementen kunt u zich inschrijven met het aanmeldingsformulier.


OVER DE REIZEN

In dit programma vind u de reizen naar vertrekdatum gerangschikt.. Indien u informatie wilt over accommodatie als u met eigen vervoer gaat, neem dan met ons kantoor contact op.


AANMELDING

Indien u zich wilt aanmelden voor één of meerdere van onze reizen vult u het aanmeldingsformulier in. Bij inschrijving binnen 4 weken voor vertrek kunt u beter eerst met ons contact opnemen of er nog plaats is op de betreffende reis. Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u van ons een bevestiging/factuur waarna binnen 10 dagen de (aan)betaling van € 25,00 betaald dient te worden. Op de factuur staan ook de diverse toeslagen voor de verzekeringen, éénpersoonskamer en administratiekosten vermeld.

Ca. 3 weken voor vertrek krijgt u de verdere informatie met de opstapplaats, vertrektijd etc.. Wacht niet te lang met aanmelden. Bij alle reizen wordt de reissom voor de diverse mogelijkheden vermeld. Voor iedere boeking wordt een bedrag van € 7,50 voor administratiekosten in rekening gebracht. Dit geldt per boeking, ongeacht het aantal personen en het aantal reizen dat u boekt. Bij bijna iedere reis zijn diverse extra’s te boeken zoals de verzekeringen en éénpersoonskamer. Leest u voor u gaat boeken ook de reisvoorwaarden door die u op www.zdswandelreizen.nl vindt.

VERZEKERINGEN

U kunt via ZDS wandelreizen zowel een annulering- als reisverzekering afsluiten. Indien u verzekeringen wilt afsluiten kunt u dit direct bij aanmelding opgeven. Indien u vaker per jaar op reis gaat kunt u ook een doorlopende reis/annuleringsverzekering afsluiten die het gehele jaar geldig is en beduidend goedkoper is dan losse verzekeringen.

DOORGAAN VAN DE REIS

Alle reizen hebben vertrekgarantie bij tenminste 15 deelnemers. Indien er onvoldoende aanmeldingen zijn voor een busreis wordt er indien mogelijk per trein of minibus gereisd. Bij onvoldoende deelname kan er een kleine toeslag op de reissom gevraagd worden. U wordt uiterlijk 1 maand voor vertrek geïnformeerd.

AANMELDING EN INFORMATIE

ZDS Wandelreizen
1e Stationsstraat 103
2712 HE Zoetermeer
Tel. 079-3168395
E-mail. info@zdswandelreizen.nl