PARIJS
BLANKENBERGE
WELLINGBOROUGH  
FULDA
SEEFELD
BRNO
BORǺS
BERN
DIEKIRCH
4 daagse LUXEMBURG
VIBORG
Menu
Wandelwalk Wellingborough

Wandelwalk Wellingborough

In het groene hart van Engeland ligt Wellingborouhg, hier kunt u fijn de engelse natuur ontdekken in het voorjaar.

Meer informatie
TWEEDAAGSE VOETTOCHT BLANKENBERGE

TWEEDAAGSE VOETTOCHT BLANKENBERGE

Als één van de belangrijkste badplaatsen aan de Belgische kust heeft Blankenberge alles in huis om het de wandelaar naar de zin te maken.

Meer informatie

Reisprogamma

ZDS Wandelreizen

ZDS wandelreizen is in 1991 begonnen met een tweetal reizen naar wandel-sportevenementen in Ierland en Japan Met de hulp van een aantal (vrijwillige) reisleiders van het eerste uur is ZDS wandelreizen nu uitgegroeid tot de grootste reisorganisatie op het gebied van wandel- sportreizen in de gehele wereld. De reizen worden begeleid door een klein aantal vrijwilligers die al vanaf het eerste uur bij het bedrijf betrokken zijn. Door mijn drukke werkzaamheden heb ik besloten om alleen met de vliegreizen verder te gaan, en worden de touringcarreizen overgenomen door ZDS touringcars al vanaf het begin de vaste touringcar ondernemer van Jago travel. Voor de touringcar reizen naar de IML wandeltochten kunt u zich inschrijven bij Jago tours www.zdswandelreizen.nl. Voor alle vliegreizen bij www.jagotravel.nl.


OVER DE REIZEN

In dit programma vind u de reizen naar vertrekdatum gerangschikt. Van iedere reis vindt u beperkte informatie, zoals data, prijzen en inhoud van het
programma. Meer gedetailleerde informatie over de reizen vindt u op onze website www.zdswandelreizen.nl waar een meer uitgebreide beschrijving van iedere reis te vinden is. Indien u informatie wilt over accommodatie als u met eigen vervoer gaat, neem dan met ons kantoor contact op.


AANMELDING

Indien u zich wilt aanmelden voor één of meerdere van onze reizen vult u het aanmeldingsformulier in. Bij inschrijving binnen 4 weken voor vertrek neemt u beter eerst met ons contact op of er nog plaats is op de betreffende reis. Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u van ons een bevestiging/factuur waarna binnen 10 dagen de (aan)betaling van 25% van de reissom (minimum € 100) betaald dient te worden. Op de factuur staan ook de diverse toeslagen voor de verzekeringen, éénpersoonskamer en administratiekosten vermeld.

Ca. 3 weken voor vertrek krijgt u de verdere informatie met de opstapplaats, vertrektijd etc.. Wacht niet te lang met aanmelden. Bij alle reizen wordt de reissom voor de diverse mogelijkheden vermeld. Voor iedere boeking wordt een bedrag van € 7,50 voor administratiekosten in rekening gebracht. Dit geldt per boeking, ongeacht het aantal personen en het aantal reizen dat u boekt. Bij bijna iedere reis zijn diverse extra’s te boeken zoals de verzekeringen, halfpension of éénpersoonskamer. Leest u voor boeking ook de reisvoorwaarden door die op de achterkant van uw aanmeldingsformulier staan of die u op www.zdswandelreizen.nl vindt.

VROEGBOEKKORTING EN ANDERE KORTINGEN

Indien u voor 1 februari inschrijft en binnen 10 dagen de factuur met het volledige bedrag betaalt ontvangt u 5 % korting (met een maximum van € 25,00 per persoon per reis) op de reissom. Er is dus geen korting op toeslagen, verzekering en administratiekosten). Korting geldt dus niet als u slechts een aanbetaling op de reis doet! De vroegboekkorting is alleen geldig op reizen met vertrek vanaf 1 april. Groepen van méér dan 8 personen ontvangen 5% korting (met maximum van € 25,00 per persoon) op de reissom. Als u gelijktijdig op méér dan 3 reizen van ZDS wandelreizen inschrijft krijgen ook individuele inschrijvers deze 5 % korting. De totale korting (die gecombineerd kan worden met elkaar) is echter nooit meer dan € 50,00 per persoon per reis.

VERZEKERINGEN

U kunt via ZDS wandelreizen zowel een annulering- als reisverzekering afsluiten. Indien u verzekeringen wilt afsluiten kunt u dit direct bij aanmelding opgeven. Indien u vaker per jaar op reis gaat kunt u ook een doorlopende reis/annuleringsverzekering afsluiten die het gehele jaar geldig is en beduidend goedkoper is dan losse verzekeringen.

DOORGAAN VAN DE REIS

Alle reizen hebben vertrekgarantie bij tenminste 8 deelnemers. Indien er onvoldoende aanmeldingen zijn voor een busreis wordt er indien mogelijk per trein of minibus gereisd. Bij onvoldoende deelname kan er een kleine toeslag op de reissom gevraagd worden. U wordt uiterlijk 1 maand voor vertrek geïnformeerd.

AANMELDING EN INFORMATIE

ZDS Wandelreizen
1e Stationsstraat 103
2712 HE ZOETERMEER
Tel. 079-3168395
E-mail. info@zds-online.nl