PARIJS
BLANKENBERGE
WELLINGBOROUGH  
FULDA
SEEFELD
BRNO
BORǺS
BERN
DIEKIRCH
4 daagse LUXEMBURG
VIBORG
Menu
LICHTJESWANDELING PARIJS

LICHTJESWANDELING PARIJS

Parijs is ook wel gekend als de lichtstad. Met name in de donkere dagen rond Kerstmis en Nieuwjaar tooit deze stad zich met tienduizend lichtjes…

Meer informatie
TWEEDAAGSE VOETTOCHT BLANKENBERGE

TWEEDAAGSE VOETTOCHT BLANKENBERGE

Als één van de belangrijkste badplaatsen aan de Belgische kust heeft Blankenberge alles in huis om het de wandelaar naar de zin te maken.

Meer informatie

Z.D.S. Wandelsportreizen

Een oud gezicht in een nieuw jasje.

en voortzetting van de busreizen naar IML-wandeltochten van Z.D.S. als voorheen door Z.D.S. Touringcars

JAGOTRAVEL-Z.D.S. Wandelsportreizen
JAGOTRAVEL is in 1991 begonnen met een tweetal reizen naar wandelsportevenementen in Ierland en Japan Met de hulp van een aantal (vrijwillige) reisleiders van het eerste uur is JAGOTRAVEL nu uitgegroeid tot de grootste reisorganisatie op het gebied van wandelsportreizen in de gehele wereld. De reizen worden begeleid door een klein aantal vrijwilligers die al vanaf het eerste uur bij het bedrijf betrokken zijn. Door mijn drukke werkzaamheden heb ik besloten om alleen met de vliegreizen verder te gaan, en worden de touringcar reizen overgenomen door ZDS touringcars al vanaf het begin de vaste touringcar ondernemer van Jago travel. Voor de touringcar reizen naar de IML wandeltochten kunt u zich inschrijven bij Z.D.S. Wandelsportreizen. (website)!!!!!